fiezaradzi

Semuanya Orang Buat

Assalamualaikum, Salam hari Jumaat buat semua. Pergi solat jumaat ke tak? Jangan tak pergi tau, untuk yang lelaki. Untuk yang perempuan, boleh solat zohor. Pejam celik, pejam celik, kejap je berlalu minggu ni. Esok cuti, bagus bagus. Kejap juga rasa hari ulangtahun mr. vios tu. Hari Isnin ni tamat. Ini yang kata semua orang buat [...]

Tips Rumah Tangga Bahagia, Hadiah untuk suami dan isteri. Assalamualaikum, Di kesibukan ni terasa pulak nak join sekaki slot bro denaihati tu. Sekarang ni memang sibuk dengan tugas dekat pejabat, hinggakan masa update blog, apatah lagi berjalan-jalan kat blog kawan-kawan, memang susah. Bila dah balik rumah, mood nak menulis pun macam terbang. Ini pun gagah-gagahkan [...]

Kaki Kena Potong

Assalamualaikum, Lepas budget 2014 baru-baru ni, memang kecoh sangat-sangat pasal gula ni kan. Maklumlah subsidi gula sudah pun dihapuskan. Memang banyak pandangan pasal pemansuhan subsidi ni. Ikutlah kan, kalau korang rasa ia positif, memang yang baik-baik aja korang dapat. Kalau fikir ia memang negatif, yang tak baik je la kan. Itu pendapat masing-masing. Tak nak [...]

Tugas Baru

Assalamualaikum, Setelah lapan tahun kerja di syarikat lama, nampaknya kali ni bertukar tempat kerja dan skop kerja. Selepas dua bulan grad, terus kerja di syarikat lama hinggalah 31 Oktober 2013 baru-baru ni. Sekarang, dah bermula suasana baru, tugas baru dan kawan-kawan pun baru. Kalau dulu, teman sehati sejiwa, encik suami sentiasa ada bersama. Tapi, sekarang [...]

Update Ringkas

Assalamualaikum semua. Kalau perasan,dah lama tak update kan. Sekarang ni sibuk sikit, maklumlah tengah minggu orientasi ni. Kenapa dah dewasa ni pun still nak orientasi yek? Nantilah kita cerita. Apa pun,minggu ni memang sibuk. So,sorryla yek.. Have a nice day, kawan-kawan.

Pekerja Dikurung

Wordless Wednesday Pekerja Dikurung @fiezaradzi.com – Kesian tengok, penat dia nak keluar, tapi tak boleh.

Gejala Penyakit Keputihan

Gejala Penyakit Keputihan – Untuk Wanita Sahaja… Assalamualaikum, Entry kali ini khas untuk wanita, tapi kalau yang lelaki nak ambil tahu, boleh juga. Kot-kot la boleh jadi berguna untuk yang dah berkahwin dan bakal berkahwin nanti kan… Penyakit keputihan adalah perkara biasa yang terjadi di kebanyakan wanita. Yang membezakannya hanyalah tahap keseriusan penyakit ini. Banyak [...]

Assalamualaikum, Hari ni si kakak cuti sekolah, ada majlis agaknya cikgu-cikgu kakak tu. Bolehlah rasa gembira kejap berempat orang ni. Nanti bulan depan susah dah nak bersama pagi-pagi penuh gembira ni. Terpaksalah kan, demi mencari keberkatan. Masa encik suami pergi bank kejap pagi tadi, sempat juga saya buka network kejap. Masa tu ternampak status ni [...]