fiezaradzi

by

Assalamualaikum, Bersangka baik, ingat lagi tak entry part 1 yang lalu? Kali ini, kita tengok cerita kedua pula. maih (mari) sini, baca sama-sama, dan ambil panduan.

by

Mycoplasma Infection atau jangkitan mycoplasma. Assalamualaikum, Hari Ahad yang lalu, terima sms dari abang sulung dari kampung. Kata, anak ketiganya kena tahan di wad hospital di Seberang Jaya. Mula-mula doktor ingat mungkin kena demam denggi. Ujian darah perlu dibuat terlebih dahulu. Saya yang duduk jauh di sini, cuma telefon dan bertanya keadaan anak buah itu.

by

Assalamualaikum, Pada suatu pagi di lokasi kedai makan. Si anak kecil ingin minum susu. Lalu si ayah pun mengangkat si anak duduk dan baring di pangkuan ibu, yang ketika itu sedang duduk menghadap makanan. Si ibu makan sambil memangku anaknya berbaring. Setelah beberapa ketika, si anak selesai minum susu coklat di dalam botolnya.

by

Assalamualaikum, Kalau korang perasan, blog saya ini selalu review buku keluaran PTS. Sebabnya, lokasi kami dekat dengan publisher PTS ini, jadi mudah untuk kami ke sana. Banyak juga buku Abdul Latip Talib yang saya review di sini. Baru-baru ini ada blogger merangkap penulis buku menulis tentang isu berkaitan novel sejarah Islam, terutamanya hasil karya Pak

by

Tips Sihatkan Badan Assalamualaikum, dan selamat menjalani hari yang terbaik untuk kita semua. Ada blogger ini tulis tips untuk kempiskan perut dan kuruskan badan tanpa ubat. Dah baca ke belum? Kalau belum, bolehlah terjah ke sana. Saya macam biasa komen di setiap entry blog itu. Ini bukti komen.

by

Assalamualaikum, Contest Kaca Mata PapaMifz.com, anjuran PapaMifz sudah lama berlangsung, tapi saya baru terpanggil nak masuk serta. Meriahkan ‘acara’ anjuran kawan-kawan ni, nak-nak selaku pemakai cermin mata tegar kan.

by

Assalamualaikum, Jalan-jalan di fb tadi, terjumpa satu post dari seorang kawan. Ia sangat berkait rapat dengan wanita. Yelah, ramai wanita yang suka produk kosmetik. Tinggal, rajin nak pakai ke tak je. Info ini saya ambil dari BPFK, atau Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan ye.

by

Assalamualaikum, Berhari-hari tidak update blog ini. Sibuk buat apa pun tak tahu. Hari ni nak cerita pasal satu giveaway yang pertama kali masuk tahun ni. Biasa masuk SEO, tak pernah menang. Kononlah biasa. 10 Blogger Terbaik tak masuk pun. Ingat tak entry ini? Kalau tak kerana entry ini, tak merasalah tudung yang bakal dapat ini.