ITech

Bila Takhta Bertukar

"jun"

Assalamualaikum,

Tajuk tak ingat kan.. Ye lah, cuba korang bayangkan kalaulah takhta bola sepak Piala Dunia 2 tahun lagi bertukar dari Sepanyol kepada Malaysia (mustahil dua tahun lagi), mesti satu dunia terkejut, kan? Tapi ini di blog fiezaradzi dot com. Tak de la gempak kan. Cuba tengok siapa juara takhta bulan lepas.

Yang nyata untuk bulan ini, takhta itu dirampas setelah berbulan-bulan dipegang oleh suri. Siapa yang juara kali ini? Mari kita tengok siapa yang kena..

    1. TITANSeorang blogger yang sangka dia kacak, tapi tak hencem. Yang juga ‘claim’ dia boyfriend ain maisarah. Tiap-tiap hari nak makan cendol. Makanan ruji dia kot..
    2. HAFIZMD Seorang blogger yang memang kacak (habis titan muntah lepas ni), suka bicara tentang macam-macam hal, tetapi penuh dengan perkara baik tersirat. Korang cari sendiri la..
    3. PIPOQ Seorang blogger merangkap seorang bapa, yang menulis tentang kehidupan, dan rasanya isteri dia suka cerita Korea macam ‘chek’ ni ha..
    4. jun12SURI
    5. HAIRUL HISSAM
    6. TEHR
    7. DENAIHATI
    8. ONLAJER
    9. PROFHARIZ
    10. RAHMAN

Jadi, itulah 10 blogger yang baik hati bulan lepas. Disebabkan bulan lepas sangat jarang pergi jalan-jalan blog, jadi blog pun turun wo.. Tak pelah, yang penting, masih ada kawan-kawan yang selalu singgah. Terima kasih semua.

@fiezaradzi.com – Ada orang tanya, nak bagi apa bulan ni? Tak tau nak jawab apa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge