ITech

Blog saya tak sihat

Salam semua. Sudah lebi seminggu kita tidak bersua. Ceewah.. Apa nak buat blog saya tidak sihat. Tapi jangan pula kawan-kawan ingat blog saya sudah hilang/lupus.. Sebenarnya dalam seminggu lepas, TANPA ada pemberitahuan, atau notification (???), blog saya tidak dapat diakses, apath lagi untuk dilihat dan dijeling manja.. Jadi tidak dapatlah saya bersua dengan kawan-kawan sekalian. Sebabnya pun, tidak dapat juga saya khabarkan. Tak pelah, saya cuma berkira-kira untuk memindahkan blog ini nanti. Tunggu sajalah ye.. Insyaallah buat masa sekarang, kita boleh bersua dan berbicara. hehee.. Maaf, tanpa pemberitahuan, sebab saya pun tak diberitahu.

Saya ingat masalah pada hosting ni dah diselesaikan tidak lama dahulu. Tapi, sangkaan saya ternyata silap. Jadi, mungkin perlu saya fikirkan dengan mendalam untuk benar-benar menukar hosting.

Selepas seminggu tidak ber’online’, alexa rank saya turut mahu ‘mencapapkan’ diri, dengan menaiki lebih dari sepatutnya. Tapi nasib baik ok, Page rank tidak berubah, kerana sepanjang saya dengar, sekarang ni hangat diperkatakan bahawa de beberapa blog yang page rank berubah. Apa pun, itu semua kerja pak cik google la tu.. bersabar je la.. Oklah, nantikan kemunculan entry saya nanti ye…

@fiezaradzi.com – katakan tidak kepada s***** hosting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge