ITech

Install Audio Driver

Assalamualaikum semua, Sejak dua tiga hari lepas, sibuk sikit, sebab selain dok sibuk baca buku, ‘terlupa’ kejap blog tak update. Dok kira nak habiskan baca buku je kerja, dengan tengok drama online, maklumlah ada internet laju.

Continue Reading
ITech Keluarga Semasa

Dunia Tanpa Sempadan

Assalamualaikum, Hujung minggu terasa cepat berlalu. Malam tadi, baru nak tidur, terkejut kerana ada acara bunga api secara besar-besaran berdekatan rumah. Pagi ini, ramai yang kecoh-kecoh pasal bunga api. Ada yang marah-marah, sebab bunga api, ada juga yang bagi ayat supaya kita bersabar dan toleransi. Dua-dua ada baik buruknya.

Continue Reading
ITech

Menang Samsung Galaxy S3

Assalamualaikum dan salah sejahtera. Moga korang semua sihat bernafas di muka bumi ini. Sekarang ini dok ‘menggila’ cari kat internet pasal telefon baru. Ada hati nak tukar la tu. Sampaikan terbayang-bayang nak update blog guna telefon baru. Baru dok cari, bukan dapat lagi pun…

Continue Reading
ITech

Bila Takhta Bertukar

Assalamualaikum, Tajuk tak ingat kan.. Ye lah, cuba korang bayangkan kalaulah takhta bola sepak Piala Dunia 2 tahun lagi bertukar dari Sepanyol kepada Malaysia (mustahil dua tahun lagi), mesti satu dunia terkejut, kan? Tapi ini di blog fiezaradzi dot com. Tak de la gempak kan. Cuba tengok siapa juara takhta bulan lepas.

Continue Reading
ITech

Bulan March Yang Menarik

Assalamualaikum, Sejak minggu lepas, kesihatan tak begitu cemerlang. Lepas anak-anak panas badan, mak pula ambil tempat. Jadilah blog kurang perhatian. Nasib baik ada lelaki kacak tolong bagi support. Kalau tak… Bila nikmat kesihatan ni Allah tarik sekejap, banyak perkara lain beri kesan. Nikmat makan, nikmat perasaan dan macam-macam lagi turut sama kena tempiasnya. Cuma kena …

Continue Reading
ITech

Top Malaysian Blogger Yang Ingin Saya Jadikan BFF

Tarikh tutupnya malam ni, jadi seperti rakan blogger kita Benjy, saya pun nak merempit. Itulah, buat saat-saat akhir. Menaip pun salah memanjang. Ada kerja yang perlu diselesaikan, tapi memandangkan tajuk segmen macam best je, jadi, kerja tunggu kejap no… BFF – ‘Best friend forever’, bukanlah tajuk drama terbaru yang sedang disiarkan dalam tv sekarang ni, …

Continue Reading