Buffered Earning Nuffnang – Alhamdulillah

Assalamualaikum, Perasan tak ada iklan Nuffnang kat blog ni. Ada yang ni je pun, yang lain tak layak.. huhuu.. tak kisahlah. Tapi sepanjang setahun lebih serius berblog ni, rasa seronok dengan adanya peneman-peneman iklan. Rasa tak lah suram mana blog kan.. Lagi pun, ni blog peribadi + bagi sedikit informasi kat kengkawan semua. Harap dapat berkongsi sebanyak mungkin. Semua orang

Continue reading »

Terbaik Jun

Assalamualaikum, Rasa-rasa siapa yang terbaik untuk bulan Jun? Maaflah, sebab baru nak keluarkan yang terbaik kan.. Asyik menangguh air keruh sajai.. hehe.. Jom kita tengok siapa yang kena.. JOHAN MAHARAJA JUN bEe NAIB JUARA MAHARAJA JUN hafizmohd TEMPAT KETIGA MAHARAJA JUN nasslimdiet2 Berapa nak bagi ek? Lapan je la kot.. Lagi tiga adalah seperti di bawah.. 4. nizam 5. sabahan

Continue reading »

Setahun Bersamanya

Assalamualaikum, Dah banyak hari terperap entry ni. Tak keluar-keluar. Nasib baik tak jadi jeruk atau pun kimchi. Oh ye, sebenarnya 28 Jun hari tu adalah hari terakhir hosting dan domain blog ni. Jadi, faham-fahamlah kan kalau domain berbayar. Tak kan nak bagi free kan? Sebenarnya sepanjang setahun bersama si dia ni memang terbaik. Sebelum ni guna hosting dari syarikat lain.

Continue reading »

Terpanas di Pasaran

Kejap je pejam celik, dah pertengahan tahun. Blog ni pun setahun setengah dah. Terima kasih yang datang buat kunjungan dan tinggalkan komen. Seperti biasa, masuk bulan baru ada sedikit penghargaan buat yang datang tinggalkan jejak.. Saper pulak yang terhangat bulan Mei 2011 ni ek? Check it out.. bEe suri Anwar Osman Untuk ke blog top 3, boleh la klik kat

Continue reading »

Air dan Mashmallows

Assalamualaikum, Hari ni layan video kat youtube ek. Cari-cari apa akan jadi pada air jika divakum, terjumpa ni. Jom layan.. Lagi best, video ni, air mula-mula dipanaskan, tapi dalam masa yang singkat boleh pulak air tu jadi beku. Macam mana die buat, kena study lebih ni.. Layan ye.. Dan last, ni mashmallows bila divakum. Teringat dulu time sekolah, suka benda

Continue reading »

TV Alhijrah dan Prima Sri Gombak

Assalamualaikum buat semua, Lama kami tak bersiaran kan.. Minggu lepas, banyak sangat hal. Bukan apa, bila tuan empunya diri sakit kepala, sakit tekak, nak update blog pun tak de hati. Maaf la ye.. Ditambah pula anak pompuan kecil yang aktif tu kurang sihat, lagi bertambah risau nak malas nak berblog. Maaf sekali lagi. Balik kampung pun tak berapa best sebab

Continue reading »

Pengulas Terpanas dah Menjelma?

Assalamualaikum, Bulan April dah berlalu, sekarang dah bulan Mei.. Cepatkan.. Disebabkan tuan blog baru nak mulakan semula penulisan blog selepas lama bercuti, jadi pelawat yang datang pun sikit-sikit je.. haha.. (sebelum ni pun sikit gak..).. Terima kasih kepada semua yang lawat dan beri komen. Korang memang best.. Mari tengok 3 pengulas paling panas bulan lepas: zul bEe suri Apa fakta

Continue reading »

Internet yang Best

Assalamualaikum, Apa akan jadi jika internet kat Malaysia ni langsung tak de? Sehari pun cukuplah. Baik TM, mahupun P1 Wimax, Maxis, Celcom atau pun Digi. Mesti susahkan. Kena pulak kalau korang memang jenis yang suka berinternet. Maklumlah nak tahu perkembangan dunia dan kawan-kawan korang semua. Kalau jawapan korang ye, bermaksud memang korang pengguna tegar internet. Kalau tak online tu memang

Continue reading »