Dah Macam Lee Chong Wei Dah

Assalamualaikum, Main badminton bakar lemak. Tadi sebelum ke tempat kerja, sempat main badminton kat Sinamax kejap. Pertama kali main semula selepas appendiks dibuang. Oh, memang terasalah. Awal pagi kami dah sampai, tempat sukan tu pun belum buka lagi. Ikut hati, nak tolong bukakan je. Nasib baik dapat tahan rasa hati tu.

Continue reading »

Aktiviti Senamrobik di Pagi Hari

Tips Kurus Badan Assalamualaikum, Lama entry dan gambar ini tersimpan. Sebenarnya, baru-baru ini (awal bulan lepas sebenarnya) semasa berlangsungnya acara boling bersama blogger di Berjaya Times Square, di taman rumah kami ini ada buat aktiviti senamrobik. Sebab itulah, kami tak dapat ikut serta acara blogger itu. Kalau tak, nak juga tunjuk skill main boling kan?

Continue reading »

Apa Itu Mycoplasma Infection

Mycoplasma Infection atau jangkitan mycoplasma. Assalamualaikum, Hari Ahad yang lalu, terima sms dari abang sulung dari kampung. Kata, anak ketiganya kena tahan di wad hospital di Seberang Jaya. Mula-mula doktor ingat mungkin kena demam denggi. Ujian darah perlu dibuat terlebih dahulu. Saya yang duduk jauh di sini, cuma telefon dan bertanya keadaan anak buah itu.

Continue reading »