Lifestyle

Baju Ketat Buat Lelaki Kacak Menjauh

by fiezaradzi 17 May 2012 77 comments

Kalau dibuat satu bancian, tentu pemakaian baju ketat ni dilihat lebih ramai pemakainya berbanding baju yang longgar. Bukan nak menangkan baju spesis ini, tetapi ia adalah kenyataan. Cuba lihat dan kaji, adakah benar apa yang saya cakapkan. Tapi wahai perempuan cantik di luar sana, tahukah sebenarnya pemakaian baju ketat boleh mengundang berlakunya jerawat? Ha, pertama [...]

Teruskan Bacaan →

Wordless Wednesday #16 – Indahnya Hidup Ini

by fiezaradzi 9 May 2012 22 comments

Wordless Wednesday #16 – Indahnya Hidup Ini Pelangi buatan, tak secantik pelangi sebenar.. @fiezaradzi.com – Dah lama tinggal blog ni, maaf buat semua

Teruskan Bacaan →

Wordless Wednesday #15 – Menara

by fiezaradzi 25 April 2012 38 comments

Wordless Wednesday #15 – Menara @fiezaradzi.com – Banyak kerja, nak update blo pun tak de masa.

Teruskan Bacaan →

Wordless Wednesday #14 – Ayam, oh Ayam!

by fiezaradzi 18 April 2012 53 comments

Wordless Wednesday #14 – Ayam, oh Ayam! Sedap dimakan, sihat tubuh badan. @fiezaradzi.com – Anak-anak suka ayam goreng ala KFC home made

Teruskan Bacaan →

Lelaki vs Wanita – Siapa Lebih Awal Kahwin

by fiezaradzi 3 April 2012 49 comments

Sebut bab kahwin je, ramai suka. Suka akan perkahwinan, boleh, tapi jangan kahwin untuk suka-suka. Cuba tengok persekitaran masing-masing. Siapa yang lebih awal kahwin, lelaki kacak atau wanita cantik? Dah tahu dah siapa? Tengok tempatlah kan, ada yang lelaki kahwin dulu, ada yang wanita kahwin dulu. Tapi apa yang nak ditulis ni, adalah berdasarkan kepada [...]

Teruskan Bacaan →

Wordless Wednesday #13 – Padi

by fiezaradzi 28 March 2012 71 comments

Wordless Wednesday #13 – Ikut Resmi Padi Lelaki kacak macam padi kan… @fiezaradzi.com – Indahnya suasana kat kampung..

Teruskan Bacaan →

Lelaki dan Cakoi

by fiezaradzi 22 March 2012 36 comments

Kenal tak apa itu cakoi? Mestilah kenal kan. Kalau rasa tak kenal, sila buka buku masakan, nak buka kamus bahasa pun boleh kot.. Saya memang suka cakoi ni. Memang nak belajar buat, cuma kadang-kadang dapat resepi yang tak menjadi bila buat. Ye lah, kalau buat sendiri kat rumah, untung-untung, ada juga lelaki kacak nak makan. [...]

Teruskan Bacaan →

Wordless Wednesday #12

by fiezaradzi 14 March 2012 30 comments

Wordless Wednesday #12 – Baju Ajaib @fiezaradzi.com – teringin nak try baju ni, betul ke ajaib?

Teruskan Bacaan →