Cermin Mata Baru

Assalamualaikum, Cermin Mata Baru. Entry ini sudah lama tertangguh sebenarnya. Masih ingat dengan contest cermin mata anjuran sorang blogger tu? Walaupun rezeki kemenangan bukan milik saya, tapi cermin mata tempat pertama tu jadi milik saya. Faham tak? Semua ni terima kasih pada Allah dan juga kepada encik suami, yang rela memberikan hadiah kemenangan itu kepada gwiyomi dia.

Continue reading »

Maaf

Assalamualaikum, Minggu ni sibuk sikit la. Ada kerja yang perlu settle. Perlu study dan buat betul-betul. Bukan study nak ambil periksa kat tempatbelajar, tapi lebih besar. Zaman study tu dah lama tinggal.

Continue reading »

Part #3 – Ladang Teh

Assalamualaikum, Lama tul nak update part 3 percutian Cameron Highland. Percutian tu pun dah basi dah. Edisi 2 hari tu cerita kat ladang strawberry. Personally kalau saya, saya suka ladang strawberry yang dekat Brinchang. Sebab boleh bersantai-santai, walaupun kena naik tinggi sikit. Kalau dulu dalam perut 7 bulan baby boleh naik, sekarang tentu boleh jugak. Tapi hari tu bawak 8kg

Continue reading »