Seni Archive

Selamat Tinggal DramaCrazy

Assalamualaikum, Baru je malam tadi melayan citer tahun 2011, City Hunter. Saja je buka sekejap tadi, sekali tengok ada notis. “DramaCrazy is shutting down”. Sedih ni. Kat mana nak tengok online lagi ni? Kena cari yang lain

Lagu Negeri – Ingat lagi Tak?

Assalamualaikum, pembuka kata. Ye, ada update.. hehe.. Hari Jumaat lepas, of course rumah kami buka siaran bola Kelanatan vs Terengganu, sebab ada penyokong tegar Terengganu dalam rumah. Jadi, kita layankan je lah. Macam biasa, mana-mana perlawanan bola

Kreativiti dan Diri

Kreatif menurut kamus bermaksud mempunyai kualiti atau kuasa dalam membuat, mengubah supaya membentuk sesuatu perkara. Menurut kamus, asalnya perkataan ini adalah dari perkataan bahasa Inggeris, ‘create’, cuma tambah -ive, jadi creative, yang mana baasa melayunya kreatif.. Korang