Personal

Hilang Semangat

Assalamualaikum semua.

Lama bebenor tak update blog.

Lately semangat nak blog makin pudar ditelan masa. Apa masalahnya pun tak tahu. Masalah dalaman ni.

Seminggu dua ni badan memang rasa tak berapa sedap. Agaknya semperna ulang tahun pertama episod bermakna dalam hidup ni yang buat kenangan setahun lalu menjelma semula. Alhamdulillah, semalam dah pergi berurut, lenguhnya pagi ni dok terasa lagi.

Saja la login nuff kot-kot dah capai target untuk nak cash out. Sekali tengok keyword, sangat kena dengan diri sendiri. Memang tengah mencari jugak ni, tapi belum cari lagi. Ada orang lain dah cari dulu.

 photo keyword_zpsce92c052.jpg

Ni boleh jadi satu cara kembalikan semangat yang hilang. Check earning dalam nuff tu, tengok tengah beratur on going. Seronok, seronok. Datang kejap semangat tu. Oklah walaupun sekejap je. Terima kasih en nuff kerana begitu baik hati kepada saya.

 photo cpuv_zpsccdaac54.jpg

Oklah, badan dok lenguh-lenguh lagi ni. Nak buat kerja sikit, pastu nak cari idea nak tulis apa pulak nanti. Semangat, semangat.

@fiezaradzi.com – Dapat berita baik. Mudah-mudahan ini pilihan terbaik untuk saya dan keluarga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge