Personal

Ke Mana Menghilang?

Salam. apa khabar semua? Anda perasan tak post terbaru saya dah tukar? Huhu.. sebenarnya sebelum post ini, de dua post saya, iaitu mengenai jodoh saya orang … dan ada apa dengan facebook?.. dua-dua post tu dah tak de. huhu.. Baru dalam email mengenai data yang tak back up semalam. Pastu bila saya bukak blog, 2-2 post tu dah tak de. Sedihnya, dah le ramai gak yang bagi komen kan.. Maaf lah..

Saya pulak, lupa nak back up dalam word ke, pe ke.. Tapi lau saya back up pun, hilang komen-komen anda kan.. Sedes betul dengan perkhidmatan hosting nih.. Sebelum ni masalah nak login, tapi tak ler teruk sangat. Tapi kali ni keciwa sebab tanpa ada pemberitahuan, tiba-tiba katanya mungkin tidak dapat backup semua data. Memang tak dapat pun.. Ahhhh..

Maaflah, terpaksa denagr baca keluhan hati ni.. Nak tulis balik, idea tak semacam hari tu dah. Jadi, biarkan je lah.. Nanti saya masukkan post lain pulak.. Saya nak tukar…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge