Semasa

Lelaki Kacak Ada di Mana-mana

Setelah penat bercuti, dan bekerja, baru ada peluang nak jalan-jalan kat blog kawan-kawan yang lain. Itu pun sekejap-sekejap je dapat, lepas tu kena sambung balik buat kerja. Ada hati nak buat ‘part time’.

LELAKI KACAK

Itulah, dek penangan blogger yang kata dia lelaki kacak (entah betul entah tidak.. ), titan, banyak jugalah blogger yang terus menerus tulis tentang LELAKI KACAK. Di mana-mana ada saja keyword lelaki kacak. Memang terbaiklah korang.

Seronok juga bila join ‘aktiviti’ yang melibatkan blogger ni. Cuma, nak tak nak atau rajin ke tak jer.. Ye lah, nak ke tak nak je belajar cara-cara menjadi hebat dalam SEO dan yang seangkatan dengannya. Kalau update blog pun malas, nak belajar SEO lagi ler.. —ini ditujukan khas untuk tuan punya blog ni.. hahaa..

Okeylah buat korang yang join contest titan lelaki kacak tu (termasuk diri sendiri), selamat berjaya. Mari meriahkan carian google dengan lelaki kacak.. Yeah…

Cabaran SEO Lelaki Kacak ini dianjurkan oleh Earncent.com dan ditaja oleh Contengconteng.com, Abangensem, Cikgu Dahlia, Farish Ishak, PuanBee.com, w.habibu rahman, Azri Johan, Dirmansyah, 1Malaysianews.net LadfeAmir.com, SEO Apps, Bluedianthus.com, Hafizmohd.com, UmarFaruq.com, 1Artikel.com, Blog Bukit Besi, Radhio.com, Blog Perniagaan Internet, Hadi Hanafee, Jomtonton.net, Muaz Lelaki Kacak, Ohcikgu.com, BloggerWanita.com, Cyza Sector, LelakiAcai.com Sabreehussin dot com, Abrablog.com dan AhmadFaizal.com.

@fiezaradzi.com – Bercuti dengan lelaki kacak, memang best. Tapi dah de yang mintak gambar ni.. Malas.. malas..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge