Sukan

Lelaki Kacak Malaysia – Nazmi Faiz & Terkini Piala Thomas

LELAKI KACAK MALAYSIA

Update 1: Datuk Lee Chong Wei tarik diri kerana kecederaan, memberikan mata pertama buat Denmark

Update 2: Boleh tengok live streaming di sini

Update 3: bergu pertama Tan Boon Heong/Hoon tewas 17-21, 23-21, 11-21

Update 4: Liew Daren (ranking 33 dunia) menang 21-15, 21-13 ke atas Jan O Jorgenson (ranking 12 dunia)

Update 5: Bergu kedua Koo Kien Keat/Goh V Shem kalah kepada Denmark, J Rasmussen/J Fischer Nielsen 18-21, 15-21

Update 5: Perseorangan akhir Hafiz Hashim menang ke atas Hans-Kristian Vittinghus 17-21, 21-17, 21-19

Assalamualaikum,

Korang dah baca atau tahu cerita pasal lelaki kacak yang satu ni? Kalau belum, boleh lah korang baca atau terjah je kat sini, Lelaki Kacak Sah Milik Beira Mar. Lelaki kacak – Nazmi Faiz yang sorang ni berjaya mengikat kontrak 3 tahun bersama pasukan Portugal tu tau. Korang terjah je kat atas tu untuk lebih berita lanjut.

Dah baca? Kalau dah, bangga tak? Ke korang jeles sebab korang kurang kacak berbanding dia? Ok, itu pasal bola sepak. (Masih lagi berbangga sebenarnya). Korang jangan lupa jugak lelaki kacak Malaysia yang tengah bertarung melawan Denmark dalam Piala Thomas. Ingat tu…

Moga-moga lelaki-lelaki kacak Malaysia ni akan berjaya menentang Denmark kan. Yeah, all the best.. Selain Nazmi Faiz, kat bawah ni antara wajah lelaki kacak Malaysia yang lain yang tengah memerah keringat bermain untuk Malaysia. Antara je tau, bukan semua:


nazmi faiz lelaki kacakLelaki Kacak – Nazmi Faiz

Lelaki Kacak Lee Chong WeiLelaki Kacak – Lee Chong Wei


Lelaki Kacak MalaysiaLelaki Kacak – Hafiz Hashim


lelaki kacakLelaki Kacak – Tan Boon Heong, Koo Kien Keat

Korang cukup kacak tak nak lawan dengan dorang ni? Okay, semoga berjaya buat semua walau pun tak kacak mana..

@fiezaradzi.com – Tengah layan lagu lelaki kacak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge