Menang Samsung Galaxy S3

by fiezaradzi on 30 November 2012 · 28 comments

Assalamualaikum dan salah sejahtera. Moga korang semua sihat bernafas di muka bumi ini. Sekarang ini dok ‘menggila’ cari kat internet pasal telefon baru. Ada hati nak tukar la tu. Sampaikan terbayang-bayang nak update blog guna telefon baru. Baru dok cari, bukan dapat lagi pun…

Memang dah menjadi trend alat-alat canggih ini sekarang. Kadang-kadang segan pula, tengok student pun pakai lagi canggih dari mak orang ni. Tapi bila fikir ada keperluan ke tak, tak lah ‘meroyan’ sangat kan.

Nak beli iPhone, rasa dah cukup dengan iPad. Sekarang rasa nak guna yang mesra sikit. Dengar kata Samsung Galaxy Note bagus, nak-nak versi kedua. Tapi, biasalah, ada pro dan kontranya. Siap tengok promosi dari telco-telco yang ada sekarang ni.

Dalam dok cari-cari, terjumpa kat facebook, ada yang baik hati nak bagi Samsung Galaxy S3 percuma. Tak dapat Note, S3 pun jadilah. Mana la tau, de rezeki kan. Tak cuba, tak tahu. Kalau korang berminat juga, klik gambar kat bawah ni, nanti log in facebook ye..

"samsung s3"

Nak cari telefon yang boleh video call dan juga internet dengan selesa. Mana yang best dan stabil?

@fiezaradzi.com – Si dia pulak dok ‘perangat’, tanya telefon itu ini. Mana tak pasang impian? Hehe…

{ 28 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge
 Banner

Previous post:

Next post: