Menang Samsung Galaxy S3

by fiezaradzi on 30 November 2012 · 28 comments

Assalamualaikum dan salah sejahtera. Moga korang semua sihat bernafas di muka bumi ini. Sekarang ini dok ‘menggila’ cari kat internet pasal telefon baru. Ada hati nak tukar la tu. Sampaikan terbayang-bayang nak update blog guna telefon baru. Baru dok cari, bukan dapat lagi pun…

Memang dah menjadi trend alat-alat canggih ini sekarang. Kadang-kadang segan pula, tengok student pun pakai lagi canggih dari mak orang ni. Tapi bila fikir ada keperluan ke tak, tak lah ‘meroyan’ sangat kan.

Nak beli iPhone, rasa dah cukup dengan iPad. Sekarang rasa nak guna yang mesra sikit. Dengar kata Samsung Galaxy Note bagus, nak-nak versi kedua. Tapi, biasalah, ada pro dan kontranya. Siap tengok promosi dari telco-telco yang ada sekarang ni.

Dalam dok cari-cari, terjumpa kat facebook, ada yang baik hati nak bagi Samsung Galaxy S3 percuma. Tak dapat Note, S3 pun jadilah. Mana la tau, de rezeki kan. Tak cuba, tak tahu. Kalau korang berminat juga, klik gambar kat bawah ni, nanti log in facebook ye..

"samsung s3"

Nak cari telefon yang boleh video call dan juga internet dengan selesa. Mana yang best dan stabil?

@fiezaradzi.com – Si dia pulak dok ‘perangat’, tanya telefon itu ini. Mana tak pasang impian? Hehe…

{ 28 comments… read them below or add one }

Ladfe Amir November 30, 2012 at 5:29 pm

kalau nak dibandingkan dengan Samsung Galaxy S3 dgn Galaxy Note N7000, S3 jauh lebih baik cemerlang dan canggih. dari segi saiz, memanglah S3 kalah. tapi dari sudut lain, Note N7000 memang tak boleh dibuat perbandingan dengan S3.

Galaxy S3 lebih sesuai dibandingkan dengan Galaxy Note2 N7100 sbb pendekatan yg digunakan hampir sama, speed yang hampir sama.
post terbaru Ladfe Amir ..Apa itu Contest Cikai

Balas Komen ini

fiezaradzi December 7, 2012 at 1:48 pm

@Ladfe amir, de gi tgk hari tu, mmg note 2 menarik betul. s3 dgn note2, mmg sedap mata memandang.. terbaiklah. tima kasih atas review ringkas ni..h hee

Balas Komen ini

donnyien November 30, 2012 at 8:59 pm

hai fieza,

semoga berjaya mendapat samsung galaxy s3 tu. mudah-mudahan..
post terbaru donnyien ..6 langkah membantu anda berhenti merokok

Balas Komen ini

fiezaradzi December 7, 2012 at 1:46 pm

@donnyien, harap2nya lah dapat, walau pun susah.. hehe

Balas Komen ini

BUATBEST ? November 30, 2012 at 9:40 pm

insyaallah..ada rezeki silap2 dapat samsung yang lebih baik nanti..

`
post terbaru BUATBEST ? ..Gempar!!! Penemuan Terowong Rahsia 100km Di Palekbang Tumpat Kelantan !

Balas Komen ini

fiezaradzi December 7, 2012 at 1:34 pm

@buatbest, ameen, harap2 mmg yg lagi baik.. hehee

Balas Komen ini

titan December 1, 2012 at 11:38 am

wahh..ada S3 plakk.. tak dapat iphone pun takpelah. gua dah pasrahh..dan berserahh..
post terbaru titan ..Sana contest, sinipun contest..

Balas Komen ini

fiezaradzi December 7, 2012 at 1:26 pm

@titan, tak pe, lau de rezeki de lah kan. hehe.. lau tak dpaat tu, kira takde lah.. mintak ain maisarah belikan..

Balas Komen ini

TehR December 1, 2012 at 4:38 pm

moga2 ada rezeki tu

kami yang dah tua2 ni
tak sesuai update blog guna telefon, sebab mata dah rabun
post terbaru TehR ..Pantun Kenangan | November 2012

Balas Komen ini

fiezaradzi December 7, 2012 at 1:12 pm

@tehr, in shaa Allah, lau de rezeki tak ke mana. hehe.. impian tu mmg macam2 kan..

Balas Komen ini

~asha~ December 2, 2012 at 2:23 pm

hi..lama tak blogwalking..rindu kepada dunia blogging…ehehehe

btw skrg akak sdg pakai galaxy note…bukan note II…yg lama punye..ok la..snng nak buat note..eheheheh…tak perlu buku 555 lagi…akak ni jenis pelupa…jadi buku 555 ala2 elektronik ni sgt berguna

Balas Komen ini

fiezaradzi December 7, 2012 at 1:07 pm

@Kak asha, mmg best tgk note, lagi note 2, mmg buat jatuh hati tul huhu.. cuma mahal sikit je.. haha.. teringin gak nak satu note

Balas Komen ini

Denaihati December 3, 2012 at 9:18 pm

mudahan tercapai impian untuk pakai samsung galaxy s3
post terbaru Denaihati ..iPhone 5 Blogger Paling Hebat

Balas Komen ini

fiezaradzi December 7, 2012 at 1:02 pm

@denaihati, harap2 nya.. nak join contest denaihati, dah terlewat.. hihi

Balas Komen ini

pipoq December 4, 2012 at 1:31 pm

semoga berjaya..

psssttt..kat website singer pun ada contest gadget gak..hehehe..jom try
post terbaru pipoq ..Undi saya untuk iPhone 5 gadget impian

Balas Komen ini

fiezaradzi December 7, 2012 at 1:00 pm

@pipoq, singer pun de buat ye? haha.. leh try la.. de la tau kan..

Balas Komen ini

pipoq December 7, 2012 at 3:09 pm

tapi yg singer susah sikit..hahaha..nak kena kira logo tersembunyi..tapi..bantai je la..mana la tau kot2 rezeki..hehehe
post terbaru pipoq ..iPhone 5 gadget impian

Balas Komen ini

fiezaradzi December 10, 2012 at 3:41 pm

@pipoq, itulah, kena cari betul2 tu.. haha.. all d best.. mana la tau rezeki kan..

Balas Komen ini

sensasi2020 December 4, 2012 at 11:45 pm

Sekarang ni tengah hebat dgn iphone 5 yg free utk dimiliki, dgn syaratnya amat mencabar, byk tugasan yg perlu dilakukan. Ramai blogger tergila-gila.. Fiezaradzi apa macam…ada masuk ke? Apa kata VOTE untuk saya jika ada kesempatan. Boleh klik URL blog saya…he,..he…
Semoga anda berjaya dlm apa jua bidang diceburi. Good luck.
post terbaru sensasi2020 ..Pencarian Blogger Paling Hebat Dalam iphone 5 Gadget Impian

Balas Komen ini

fiezaradzi December 7, 2012 at 12:46 pm

@sesnsasi2020. itulah, de juhgak tgk. tak masuk pun, tapi tolong mana2 yg boleh.. all d best utk contest tu. de vote kt denaihati, yg pilih 3 blog sehari tu.. selamat berjaya ye..

Balas Komen ini

sensasi2020 December 4, 2012 at 11:47 pm

Dah klik semua button yg ada…supaya blog anda boleh dikenali ramai lagi.
post terbaru sensasi2020 ..Pencarian Blogger Paling Hebat Dalam iphone 5 Gadget Impian

Balas Komen ini

fiezaradzi December 7, 2012 at 12:44 pm

@sensasi2020. terima kasih.. lau de rezeki, de la tu..

Balas Komen ini

ohcikgu December 6, 2012 at 5:34 pm
fiezaradzi December 7, 2012 at 12:20 pm

@ohcikgu, lau dapat, mmg best.. tapi teringin note 2 la.. haha

Balas Komen ini

Hazmin Hamudin December 9, 2012 at 10:22 pm

Ingatkan menang Samsung S3 tadi. Hehe.. Kalau menang memang best la kan.
post terbaru Hazmin Hamudin ..Live Streaming Malaysia vs Thailand Piala AFF Suzuki 9 December 2012

Balas Komen ini

fiezaradzi December 10, 2012 at 3:15 pm

@hazmin, itulah, lau menang, syukur.. tapi, nampaknya macam tak de harapan jer…

Balas Komen ini

akubiomed December 10, 2012 at 3:22 pm

Produk Samsung antara paling cepat dipasarkan ada sahaja model terbaru.
post terbaru akubiomed ..Penyingkiran pertama Maharaja Lawak Mega 2012

Balas Komen ini

fiezaradzi December 10, 2012 at 3:46 pm

@akubiomed, itulah, baru berangan nak yg ni, keluar pulak yg lain.. haha.. kalau jenis yg betul2 ‘giler gadget’ mmg pening kepala tu..

Balas Komen ini

Leave a Comment

CommentLuv badge

 Banner

Previous post:

Next post: