Blogging

Pemenang Giveaway Telekung

Assalamualaikum,

Berhari-hari tidak update blog ini. Sibuk buat apa pun tak tahu. Hari ni nak cerita pasal satu giveaway yang pertama kali masuk tahun ni. Biasa masuk SEO, tak pernah menang. Kononlah biasa. 10 Blogger Terbaik tak masuk pun. Ingat tak entry ini? Kalau tak kerana entry ini, tak merasalah tudung yang bakal dapat ini.

Yang masuk giveaway ini dah tahu belum? Kalau belum, bolehlah berkunjung ke blog puan punya penganjur. Kepada ohcikgu, bolehlah bagi telekung tu pada emak ye. Jangan lupa janji. Boleh tengok gambar di bawah ni,

"giveaway haniz"

Nombor tiga pun jadilah. Terima kasih buat haniz.com. Tiba-tiba je rasa nak pergi blog empunya, tengok-tengok dah ada pemenangnya. Pemenang lain, boleh claim hadiah korang. Tahniah buat pemenang favourite educational blog, saper lagi kalau bukan ohcikgu a.k.a titan.

Cukup hari ini, nak pergi baca buku yang mendalam bahasanya. Jumpa lagi. Macam mana nak kempiskan perut

@fiezaradzi.com – Pun belum bagi details yang puan penganjur mintak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge