Seni

Selamat Tinggal DramaCrazy

Assalamualaikum,

Baru je malam tadi melayan citer tahun 2011, City Hunter. Saja je buka sekejap tadi, sekali tengok ada notis. “DramaCrazy is shutting down”. Sedih ni. Kat mana nak tengok online lagi ni? Kena cari yang lain lah.

Sekarang ni memang dah trend website ala-ala gini ditutup. Sebelum ni ada download drama korea dari satu blogspot ni, tup-tup tutup juga. Kira pembersihan besar-besaran ni. Takpelah, nampaknya lepas ni kena buat kerja lain lah pulak.

 photo dramacrazy_zpsae507880.jpg

TeamHana dah tutup, jiwang pun sama. Lepas ni apa pulak ye? Bersabarlah.kalau pergi forum DramaCrazy, gelak kejap. Macam-macam ada. Ada yang kata homeless la, hilang 50% jiwa la. Macam-macam. Nak buat macam mana. Dah nasib. Ada la tu yang buat kerja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge