Sibuk Yang Amat

Salam semua. maaf sepi ajer kan blog nih.. huhu.. orang dah le tak ramai yang datang, sepi pulak.. lagi tak de orang nak datang. Maaf, semperna cuti panjang tu, memang saya bercuti. Kalau dah bercuti tu, memang payah la nak update blog. Maaf ye..

Naik aje cuti kerja bertimbun-timbun. Silap, kerja de la sekerat dua.. tapi panjang kerja tu amat lah membuatkan diriku ini sibuk.. (Ni pun curik-curik nih..)..

InsyaAllah kalau de masa terluang, masa akan masukkan post terbaru. Ada dah dalam fikiran ni, tapi tak terdaya nak luahkan dari segi penulisan. InsyaAllah ye nanti..

Okla, sehingga kita berjumpa lagi..

@fiezaradzi – sibuk jer kerjanya.. bila de masa free ni.. orang lain free ajer..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge