Personal

Keputusan Lelaki Kacak

Assalamualaikum, Korang dah tahu kan, contest lelaki kacak oleh titan tu dah tamat hari tu? Dah de pemenang pun. Kepada yang nak tahu, walau pun dah tahu, boleh la ke blog ‘buayafriend’ ain maisarah tu.. Dan tengoklah siapa yang menang.

Continue Reading
Sukan

Belanda Rebah dan Akur

Ini adalah entry last. Bukan untuk blog ni, tapi untuk Piala Dunia edisi 2010 ye. hehe.. Rasanya la last. Sebab tuan punya blog dah sedih. Akhirnya Belanda terpaksa tunduk kepada jaringan Iniesta semalam. Itu pun setelah masa tambahan yang kedua. Sikit lagi ye nak habis dan ke penentuan penalti. Tapi dek kerana ketiadaan Heitinga kerana …

Continue Reading
Sukan

FIFA 2010 – Siapa Juara

Salam. lama saya tidak bersiaran. Dengan beberapa masalah dan kejadian, membuatkan blog ni sepi jer.. nantilah saya cerita. Tapi ingat tak sebelum ni ada entry tentang siapa pilihan saya untuk bergelar juara? Malangnya entry tersebut tidak dapat diselamatkan.. kenapa? Nanti cerita di lain entry. Ok, siapa pasukan pilihan anda? Banyak juga pasukan yang diramal hebat …

Continue Reading
Sukan

Piala Dunia 2010

Salam buat semua. Lama blog ni tak berkemas. Huhu.. Semenjak kes hari tu, minat nak menulis pun kureng sikit. hahaaa… Oklah, back to the future topic, sekarang ni memang kecoh la pasal bola kan.. Kaum-kaum lelaki khususnya pasti tidak meninggalkan peluang untuk sama-sama menonton acara paling gemilang tahun ini (paling ek..). De yang tertanya-tanya, sebelum …

Continue Reading