Sukan

Keputusan Bola Sepak Malaysia Lawan Singapura

Update ringkas tentang perlawanan bola sepak di antara pasukan Malaysia menentang Singapura di Stadium Bukit Jalil bagi pusingan kedua. Pusingan pertama menyaksikan Malaysia kalah 3-5 kepada Singapura. Untuk makluman tiket perlawanan di Stadium Bukit Jalil, 28 Julai 2011 ini habis dijual. Berikut keputusan terkini perlawanan tersebut. Malaysia 1 Singapura 1 Gol malaysia adalah hasil dari …

Continue Reading
Sukan

Piala Dunia 2010

Salam buat semua. Lama blog ni tak berkemas. Huhu.. Semenjak kes hari tu, minat nak menulis pun kureng sikit. hahaaa… Oklah, back to the future topic, sekarang ni memang kecoh la pasal bola kan.. Kaum-kaum lelaki khususnya pasti tidak meninggalkan peluang untuk sama-sama menonton acara paling gemilang tahun ini (paling ek..). De yang tertanya-tanya, sebelum …

Continue Reading
Sukan

Chelsea Juara, MU Menang Jua

Salam. Teka-teki tekuk mengenai siapa juara EPL telah terjawab malam tadi. Kali ni, Chelsea memegang takhta dengan bergaya. Mengalahkan Wigan Athletic 8-0 di tempat sendiri menyaksikan pasukan biru itu menjulang trofi itu. 8-0 nih.. main bola ke pe tu.. haha.. Tak kisah la, yang nyata peminat-peminat Chelsea memang bangga tu.. 8-0.. Peminat-peminat pasukan lain seronok …

Continue Reading
Sukan

5 Sebab Peminat Liverpool Rela Dikalahkan

Salam buat semua. Tentu ada yang tertanya-tanya kenapa blog ni tak berupdate kan.. Hehe.. maaf. Bukan disengajakan, tetapi de urusan penting di kampung. Kepada yang meninggalkan komen, insyaallah saya balas nanti dan yang tinggalkan jejak, kita jumpa di blog anda.. terima kasih gambar : sini Ok, bebalik kepada topik asal. Seingat saya, ada terbaca di …

Continue Reading