Personal

Selamat Untukku, Selamat Buat Semua

Salam. semalam tak sempat menjenguk blog rakan-rakan lain. Sempat tinggal pesan jer kat blog sendiri. Semalam ke Batu Pahat lagi. Tapi, tak de sesi melawat makanan lagi. Pergi kerja, singgah rumah parents bos, makan tengahari dan balik. Semalam juga hari yang best. Best? Nape ye? Lau baca di blog encik suamiku, mesti dah tau naper.. …

Continue Reading
Lifestyle Semasa

Ayat-ayat Iklan Yang Tak Hingat

Salam. HAri ni dah 10hb.. dah 2 hari tak update. Sibuk aje menukar cat ‘rumah’ ni. Oh ye, anda semua suka tengok tv kan.. Bukan anda la, saya pun.. Memang hobi.. apatah lagi citer kegemaran kan.. Semalam kesian kat puteri kecil, sebab kena tidur atas tilam lenyek kat ruang tamu sebab mama dia ni nak …

Continue Reading