Lelaki Misteri

Salam semua. lama tak update. Bukan pe, sehari dua ni kesihatan sedikit terganggu. Allah bagi ujian. Mula-mula sakit tekak, pastu batuk-batuk, pastu perut pulak buat hal. Hari ni still rasa sakit lagi perut. Tak penah cuti sebab tak sakit ni, semalam ‘ter’cuti la pulak. hihi.. AKu redha dengan ujian Mu Ya Allah.. Pagi tadi sebelum suami ke rumah bos (dorang

Continue reading »

Tak Puas Hati Dengan Bos

Salam selamat malam.. pelik jer, cam nak tidur pun de.. selamat membaca la.. Bukan apa, tadi petang, cam biasa balik dari pejabat, memang suka dengar hotfm, bersama jawa power rangers, kieran ngan aj… selalu byk topik2 best di waktu petang mereka nih. Petang tadi dorang bicarakan pasal “apa yang anda tidak puas hati dengan bos anda”.. tu yang tajuk entry

Continue reading »