Agama Semasa

Faizal Tahir dan 50K

Assalamualaikum, Walaupun Palestin dan Isreal telah pun melakukan gencatan senjata, namun usaha membantu umat Islam di Palestin masih dan patut diteruskan. Macam-macam cara boleh dibuat untuk membantu sahabat-sahabat kita di sana.

Continue Reading
Seni

Siti Nurhaliza Menang Lagi

Ada tengok Anugerah Bintang Popular (ABPBH) tak malam tadi? Dek kerana tv de 6 siaran jer, tengoklah anugerah ni.. Kot-kot penyanyi saya menang??? Saper tuh..?? Huhuu.. die tak menang, die buat persembahan jer.. Saper dia kalau bukan Faizal Tahir.. antara finalis dan pemenang ABPBH 2009. Edit gambar from here Biar pun tak menang, penyanyi lelaki …

Continue Reading
ITech

Jombuzz – Komuniti Blogger Malaysia

Salam. Banyak tul hal jadi sejak hari jumaat. HAha.. ini semua gara-gara asyik menukar theme blog yang tak penah puas hati. huhuu.. Sehinggakan hari jumaat lepas, dapat email dari kak jie gara-gara blog kena suspended. Nanti kita citer pasal ni. Rangkap satu (lirik dalam lagu Adrenalin dari Faizal Tahir ni), citer pasal Jombuzz. Jombuzz – …

Continue Reading
Seni

anugerah juara lagu 24

Salam, Berakhir sudah acara tahunan buat industri hiburan di Malaysia. Anugerah Juara Lagu (AJL) dianggap satu majlis pengiktirafan buat pencipta-pencipta lagu dan penyanyi sendiri. AJL juga antara majlis anugerah yang berprestij di Malaysia. Acara pembukaan semalam dimulakan oleh Datuk Siti Nurhaliza, antara penyanyi wanita yang tersohor & mempunyai ramai peminat. Seingat saya, sejak kemunculan Siti, …

Continue Reading