Personal

Terima Kasih Daun Keladi

Assalamualaikum, Memang dunia blogging ni indah orang kata. Tak kurang juga yang pahit. Tapi cerita yang pahit tu malas lah. Baik cerita yang baik-baik saja kan. Selain kita dapat ilmu dari dunia blogging ni, ada juga perkara indah lain yang berlaku. ‘Life is beautiful’ lah katakan.

Continue Reading
ITech Lifestyle

Anamiey’s Closet

Suasana suram menjelma lagi. Sudah berhari-hari hujan turun mencurah-curah seperti kurang sikit dari air terjun sekayu, Terengganu. Di saat-saat  ini dapat merehatkan badan dan minda memang best. Apatah lagi bermanja-manjaan dengan katil yang tidak boleh dipisahkan. Namun baru teringat, hadiah harijadi buat si jantung hati belum dibeli. Arghh.. kusut.. beginilah setiap kali tibanya hari yang …

Continue Reading
Personal

Selamat Untukku, Selamat Buat Semua

Salam. semalam tak sempat menjenguk blog rakan-rakan lain. Sempat tinggal pesan jer kat blog sendiri. Semalam ke Batu Pahat lagi. Tapi, tak de sesi melawat makanan lagi. Pergi kerja, singgah rumah parents bos, makan tengahari dan balik. Semalam juga hari yang best. Best? Nape ye? Lau baca di blog encik suamiku, mesti dah tau naper.. …

Continue Reading
Personal

Selamat Hari Lahir

Salam. Hari ni 8 Februari 2010.. Kejap je kan bulan 2.. Oh ye, selain hari ni 8 feb, hari ni jugak la birthday encik suami tercinta. Selamat Hari Lahir.. yang ke… Tanya tuan empunya diri ek.. Semperna hari lahir tuan empunya ini.. ucapan supaya beliau sentiasa sihat, gembira, bahagia, sentiasa dirahmati, diredhai, berada di bawah …

Continue Reading