Semasa

Pusat Jagaan Atau Pengasuh, Mana Satu Pilihan Anda

Kalau dulu bayi dibenarkan makan makanan bermula usia empat bulan, namun polisi telah ditukar kepada usia 6 bulan. Jadi selama 6 bulan pertama, hanya susu menjadi santapan bayi kecil yang comel. Dan sebaiknya, susu ibu adalah yang terbaik. Jadi, ibu-ibu, sediakanlah hak anak anda sebaiknya, dan bapa-bapa, berilah sokongan kepada isteri anda nanti ye.. Ada …

Continue Reading
Semasa

Seksa Jadi Guru

Salam buat semua. Lama ek tak update blog.. Baru je pas baca berita pasal seksa jadi guru kat paper. Seksa ke? Kononnya disebabkan bebanan kerja yang bukan setakat mengajar murid-murid tetapi juga disebabkan tugas pentadbiran dan pengkeranian. Betul ke? Saya bukan guru, jadi saya tak tau. Anda seorang guru? Apa pendapat anda? terima kasih gambar: …

Continue Reading
Semasa

Tak Puas Hati Dengan Bos

Salam selamat malam.. pelik jer, cam nak tidur pun de.. selamat membaca la.. Bukan apa, tadi petang, cam biasa balik dari pejabat, memang suka dengar hotfm, bersama jawa power rangers, kieran ngan aj… selalu byk topik2 best di waktu petang mereka nih. Petang tadi dorang bicarakan pasal “apa yang anda tidak puas hati dengan bos …

Continue Reading
Personal

Sibuk Yang Amat

Salam semua. maaf sepi ajer kan blog nih.. huhu.. orang dah le tak ramai yang datang, sepi pulak.. lagi tak de orang nak datang. Maaf, semperna cuti panjang tu, memang saya bercuti. Kalau dah bercuti tu, memang payah la nak update blog. Maaf ye.. Naik aje cuti kerja bertimbun-timbun. Silap, kerja de la sekerat dua.. …

Continue Reading