Lelaki Misteri

Salam semua. lama tak update. Bukan pe, sehari dua ni kesihatan sedikit terganggu. Allah bagi ujian. Mula-mula sakit tekak, pastu batuk-batuk, pastu perut pulak buat hal. Hari ni still rasa sakit lagi perut. Tak penah cuti sebab tak sakit ni, semalam ‘ter’cuti la pulak. hihi.. AKu redha dengan ujian Mu Ya Allah.. Pagi tadi sebelum suami ke rumah bos (dorang

Continue reading »

Tutorial Favicon untuk Blogspot

Salam buat semua. Hari tu saya ada buat entry mengenai buat tutorial favicon untuk blog. Tetapi itu untuk blog berbayar/yang menggunakan sistem wordpress. Dalam tutorial tu, rmai juge (tak la ramai sangat kan..) meminta tutorial jika blog mereka adalah blogspot. Baru-baru ni saya google sikit info mengenai perkara ini. Jadi, untuk pengguna blogspot sekalian, mari kita tengok.. FAVICON Boleh diletakkan

Continue reading »