Personal

you can

Assalamualaikum

Assalamualaikum, Dah hampir 3 tahun tak update blog ni rupanya. Lamanya.. Tiada kata yang boleh diungkapkan. Nak lepaskan blog ni rasanya tak mampu, nak teruskan pun rasa berbelah bagi. Apapun, moga diberi kesempatan untuk berkongsi semampu yang boleh. InshaAllah. Tak pasti ada lagi tak yang sudi nak lawat blog. Menyepi secara tiba-tiba kan. Harapnya ada [...]

Kembalilah Ke Pangkuanku

Assalamualaikum, lama kan tak de update terkini.. Patut le PR pun jatuh berdebuk.. Huhu.. Sebenarnya mood blogging lari ke mana tah, tak jumpa-jumpa lagi ni.. Itu yang risau ni.. Huhu.. tak pe lah, mula semula perlahan-lahan.. jadi untuk permulaan mencari mood berblog yang semakin lari jauh ni, kita layan dulu beberapa keping gambar.. Jom.. Oh [...]

Terima kasih di atas segalanya. Selamat hari perkahwinan ke4 tahun… @fiezaradzi.com – terus menyokong diri ini.. terima kasih

Berjauhan Dari Seseorang

Salam buat semua. Kawan-kawan kat luar sana pernah ditinggalkan atau berjauhan dengan yang tersayang? Tak kisah la oleh mak ayah ke, suami/isteri ke, atau pun si dia? Berjauhan sama ada sekejap atau lama atau untuk selama-lamanya.. BERJAUHAN BUAT SEMENTARA Selama minggu blog saya  tidak dapat dibuka, selama itu jugalah suami saya tiada di sisi. Huhuu.. [...]