Sukan

Akhirnya Tercapai Juga

Sekarang tengah tengok Terbuka Jepun (Badminton) kat rumah ni. Sekarang ni bergu Malaysia tengah lawan. Final la kan. Baru sebentar tadi, keiginan yang dah lama tercapai juga. Lee Chong Wei menang ke atas Lin Dan dengan tiga set perlawanan. Seronok rasa tengok Chong Wei menang. Dah lama tak tengok perseorangan pertama dunia ni menang ke …

Continue Reading
Sukan

Sekitar Kejohanan Piala Thomas & Uber 2010

Sekali lagi negara kita diserang H1N1.. Dulu katanya gelombang kedua mungkin berlaku pada tahun lepas, alih-alih virus ni postpone ke tahun ni plak.. Kat akhbar, ada pulak laporan satu kematian di Perak semalam. Nampaknya virus ini menyerang kembali.. atau sebelum ni die still ada, tapi duduk menyepi dulu.. Kem badminton negara yang dalam persiapan menghadapi …

Continue Reading