Update Ringkas

Assalamualaikum semua. Kalau perasan,dah lama tak update kan. Sekarang ni sibuk sikit, maklumlah tengah minggu orientasi ni. Kenapa dah dewasa ni pun still nak orientasi yek? Nantilah kita cerita. Apa pun,minggu ni memang sibuk. So,sorryla yek.. Have a nice day, kawan-kawan.

Continue reading »

Ahli Baru

Assalamualaikum, Lama betul menyepi kan? Sampaikan banyak komen-komen yang ditinggalkan dibiar sepi. Maaf, mood berblog sedikit hilang bila mood nak tengok video ambil ambil. Aiyoo… kata blogger.. Kalau blogger samanosuke04 ‘come back‘ kali kelima, blog ni entah, berapa kali tak tahu..

Continue reading »

Google Rank dan Update Ringkas

Assalamualaikum buat semua. Dah lama tak rasa nak update. Teruk tak perangai.. Hahaa..  Sebenarnya dah setahun umur blog ni, dalam pertengahan bulan Januari hari tu. Tak ingat betul-betul sangat sebab mulanya ada masalah dengan hosting lama. Cuba memadamkan kenangan pahit sampaikan terlupa bila tarikh sebenar blog ini wujud. Teruknya tuan punya blog ni.. hahaa. Jadi, untuk memudahkan daya ingatan, tunggu

Continue reading »