Tahun Baru dan Mereka Yang Hebat

Dah 3 hari masuk tahun baru, tapi baru hari ni berkesempatan nak tulis entry kan.. Hehee.. biasalah, malas nak jawab kenapa. Yang pasti terima kasih 2010 yang berlalu dengan penuh kenangan dan peristiwa. Dan macam biasa, pasti ada sesuatu untuk mereka yang hebat. Siapa mereka? Buln lepas 5 terhebat ialah:

  1. hafizmd
  2. affan
  3. fendidahada
  4. intankuterpilih
  5. zul

Ada nama baru dan ada juga nama lama kan.. Untuk banner kat sidebar tu, pengulas paling panas dah pesan, kalau nama still ada, bagi kat orang lain je.. hehe.. Disebabkan de pengulas yang sama bilangannya, saya pun letak 4 banner ye. Harap semua ok. Apa pun terima kasih buat semua yang datang, sama ada tinggalkan komen atau pun tidak. Oh ye, dalam tahun 2010, mereka yang banyak datang dan beri komen adalah seperti berikut:

  • HAFIZMOHD — Blog suami orang. Suami siapa? Jawab la sendiri.. Blogger yang berasal dari pantai timur, Terengganu ni dah de anak ye, nak masuk 2.. hehe..
  • ZIKRIHUSAINI — Blogger berasal dari Muar, Johor. Mula berblog sejak 2008. Seorang pelajar.
  • SURI — Pemilik blog cahaya cinta. Satu-satunya bunga di antara kumbang yang ramai. Tapi bunga ni dah berpunya ye..
  • AFFANRUSLAN — Pemilik blog dengan headernya bertajuk critical angle. Boleh la melawat beliau di sini
  • AZIZANKADIR — Kenal beliau baru je dalam tahun ni. Blogger yang masih available. Jadi, bolehlah hantar borang. Boleh ke jijan?
  • LOWONGAN KERJA — Blogger dari seberang yang banyak mengiklankan jawatan kosong untuk yang mencari.
  • WAN PERLIS — Nama sebenar Ahmad Syazwan, berasal dari Perlis. Dari blogspot ke self hosting. Sama macam blog ni..
  • ZUL — Blog yang sama bahasanya dengan blog ni, Bahasa Melayu la kan.. Headernya Semalam cakap lain, hari ni pun cakap lain. Memang la kan, lau sama cam ulang lak kan.. hehee.. Banyak kali gak jadi top comentator di sini
  • MR. Z — Pemilik blog akupenglipurlara. Kalau korang perasan kan, sama je theme blog kitorang. Hehee. Cuma desikit-sikit yang lain. Kebetulan ni.. Tuan blog, perasan tak? hehe

Sepatutnya memang de 10, tapi disebabkan suri ada 2 nama, so sembilan ye lah ek.. hehee.. So, kalau rajin, pergi la jeguk rakan-rakan blog kita ni. Selamat menjengah ye..

@fiezaradzi.com – Selamat menjelma tahun 2011. Moga tahun ni perkara yang lebih baik muncul buat semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge