by

TV Alhijrah dan Prima Sri Gombak

Assalamualaikum buat semua,

Lama kami tak bersiaran kan.. Minggu lepas, banyak sangat hal. Bukan apa, bila tuan empunya diri sakit kepala, sakit tekak, nak update blog pun tak de hati. Maaf la ye.. Ditambah pula anak pompuan kecil yang aktif tu kurang sihat, lagi bertambah risau nak malas nak berblog. Maaf sekali lagi.

Balik kampung pun tak berapa best sebab anak tak betul-betul sihat. Sekarang ni, alhamdulillah, dah beransur baik, cuma mood aktif dan riang die kureng sikit.. Belum baik sepenuhnya la tu.. Si kecil tu dah lama tak demam, bila demam, risau dibuatnya.

UPDATE 1:

Okaylah, hari tu ramai yang tanya kat mana nasi beriani best tu? Meh pakat tengok map, kot2 lalu depan kedai boleh singgah..

ni jalan nak ke kedai nasi beriani tu ye..

Singgah le ramai-ramai ye.. kot-kot jumpa.. hehe

UPDATE 2:

Lagi satu TV alhijrah (key words yang masih dcari), akan bersiaran di seluruh negara apabila bakal ada di saluran 114 di astro, katanya bermula 1 Jun ini. Yea, akhirnya.. sama-sama kita nantikan ye.. Bila tengok kat website alhijrah, di utara memang belum dapat kan.. huhuu.. tak pe, sila bersabar.. ingat 1 Jun, saluran astro 114 ye.. Boleh hubungi mereka di sini

@fiezaradzi.com – letih, masih perlukan rehat secukupnya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *