TV Alhijrah dan Prima Sri Gombak

by fiezaradzi on 30 May 2011 · 18 comments

Assalamualaikum buat semua,

Lama kami tak bersiaran kan.. Minggu lepas, banyak sangat hal. Bukan apa, bila tuan empunya diri sakit kepala, sakit tekak, nak update blog pun tak de hati. Maaf la ye.. Ditambah pula anak pompuan kecil yang aktif tu kurang sihat, lagi bertambah risau nak malas nak berblog. Maaf sekali lagi.

Balik kampung pun tak berapa best sebab anak tak betul-betul sihat. Sekarang ni, alhamdulillah, dah beransur baik, cuma mood aktif dan riang die kureng sikit.. Belum baik sepenuhnya la tu.. Si kecil tu dah lama tak demam, bila demam, risau dibuatnya.

UPDATE 1:

Okaylah, hari tu ramai yang tanya kat mana nasi beriani best tu? Meh pakat tengok map, kot2 lalu depan kedai boleh singgah..

ni jalan nak ke kedai nasi beriani tu ye..

Singgah le ramai-ramai ye.. kot-kot jumpa.. hehe

UPDATE 2:

Lagi satu TV alhijrah (key words yang masih dcari), akan bersiaran di seluruh negara apabila bakal ada di saluran 114 di astro, katanya bermula 1 Jun ini. Yea, akhirnya.. sama-sama kita nantikan ye.. Bila tengok kat website alhijrah, di utara memang belum dapat kan.. huhuu.. tak pe, sila bersabar.. ingat 1 Jun, saluran astro 114 ye.. Boleh hubungi mereka di sini

@fiezaradzi.com – letih, masih perlukan rehat secukupnya…

{ 18 comments… read them below or add one }

ahmad kamil May 30, 2011 at 6:32 pm

at last u upload map tempat restoren nasi briani tu.. boleh teman gi cari..hehe

tv al-hijrah ni siarkan program ape ye?
post terbaru ahmad kamil ..Korang tau tak part 4

Balas Komen ini

fiezaradzi June 1, 2011 at 3:22 pm

at last kan… hehee.. boleh, cuba le try.. kot leh masuk..

tv al-hijrah ni tv beridentiti islamik.. lum penah tgk.. hari ni balik nak try..

Balas Komen ini

suri May 31, 2011 at 9:53 pm

nasi berani pas mkn sure berani hee…tu kedai org melayu ker kak heeee

Balas Komen ini

hafizmd June 1, 2011 at 2:50 pm

mmg berani sungguh…berani nak terus lelap…hehe..

psst…kedai org kita ni.. :D

Balas Komen ini

fiezaradzi June 1, 2011 at 3:23 pm

nasib baik tak bape lelap kan.. hehe.. harus lelap la, nasi banyak benar..

Balas Komen ini

fiezaradzi June 1, 2011 at 3:22 pm

mmg berani sungguh suri. hahaa.. haah, kedai org kita..

Balas Komen ini

bEe June 1, 2011 at 5:23 pm

Bolehlah melawat juga ;)
post terbaru bEe ..Tanggal 1 Jun 2011

Balas Komen ini

fiezaradzi June 2, 2011 at 11:16 am

boleh..boleh.. sila le..

Balas Komen ini

bEe June 1, 2011 at 5:21 pm

Puas menunggu map utk nasi beriani

Akhirnya muncul jua :-)

Hehehehe

p/s : Skang musim demam so selamat merehatkan diri apabila kena virus itu ;)
post terbaru bEe ..Tanggal 1 Jun 2011

Balas Komen ini

fiezaradzi June 2, 2011 at 11:17 am

sebab virus tu yg buat map utk nasi beriani lambat kuar.. hahaa.. jgn lupa p makan pas ni ek.. hehee

Balas Komen ini

bEe June 8, 2011 at 3:02 pm

Confirm kan org kita???? hehehe,
Makcik Kelate ke???

Balas Komen ini

fiezaradzi June 9, 2011 at 1:47 pm

konfirm.. bukan, org johor kot..

Balas Komen ini

nasslimdiet2 June 1, 2011 at 6:38 pm

banyak gak rancangan yang best kat tv al hijrah ni. kadang tengok gak
post terbaru nasslimdiet2 ..Risiko Kegemukan

Balas Komen ini

fiezaradzi June 2, 2011 at 11:18 am

dh tgk ye? tak sabar nak tgk.. tpi kena tunggu astro update dulu kot.. semalam tak dpat lagi..

Balas Komen ini

bEe June 8, 2011 at 3:02 pm

bEe dah tgk channel Al-Hijrah
Semua berunsurkan kerohanian ;)

Balas Komen ini

fiezaradzi June 9, 2011 at 1:47 pm

dah tgk juger.. ok la.. tapi semalam de citer korea kt tv ni.. betul ke? hihi..

so far, pengisian dia kira ok la.. satu tv alternatif yg boleh dijadikan pilihan

Balas Komen ini

Ayu July 5, 2011 at 11:28 am

Salam..

Saya org sri gombak, selalulah makan kar prima sri gombak ni, cuma baru 1st time (sabtu lepas) try makan di Afiqah nasi beriani ni..

lepas makan tu sajelah tegur pakcik tu sebab dia org bt pahat & saya pun asal bt pahat.. haaa rupanya sekampung.. sebut nama abah saya dia kenal.. saya je kurang kenal sbb dia asal je dr bt pahat tapi dh lama hidup merantau.. call abah di kg, rupanya abah saya dah lama cari pak cik din ni.. huhu..

lepas ni selalulah saya makan kat sini dan bila abah dtg Gombak, nk bawak pg ke sini.. jumpa kawan lama..

Ayu

Balas Komen ini

fiezaradzi July 6, 2011 at 4:19 pm

seri gombak kat mane tu? hehe.. okay tak nasi kat sini? boleh la kan.. cuma nasi beriaani batu oahat, md shah lau tak silap, lagi best kot.. mgu lepas pegi, terus beli.. sedap, murah juger..

tak sangka ye boleh jumpa org kg kat sini.. saya de gak, jumpa, pak cik bukak kedai kt pasar sri gombak, saya tak kenal, tapi die kenal ayah saya.. kecik je kan msia ni..

Balas Komen ini

Leave a Comment

CommentLuv badge

 Banner

Previous post:

Next post: