Wordless Wednesday #7 – Jadual Imunisasi

by fiezaradzi on 20 December 2011 · 26 comments

Wordless Wednesday #5 – Jadual Imunisasi

Jadual imunisasi terbaharu

Jadual imunisasi terdahulu

@fiezaradzi.com – Sayu hati bila tengok anak kena cucuk.. huhu..

{ 26 comments… read them below or add one }

tehr December 20, 2011 at 1:46 pm

alahai kesian kan bila anak nangis je kena cucuk jarum
post terbaru tehr ..Tarikh Gaji 2012

Balas Komen ini

fiezaradzi December 20, 2011 at 5:15 pm

mmg kesian pun.. tapi skrang bila nak cucuk, si kakak ada, si adik tu macam faham je, nangis pun kejap je..

Balas Komen ini

suri December 20, 2011 at 5:45 pm

@fiezaradzi, waktu mula ar kita kena tahan sabar dan cuba tetangkan dia heeee
post terbaru suri ..Apakah Itu Rabies? Part III

Balas Komen ini

fiezaradzi December 20, 2011 at 5:49 pm

@suri, mmg pun, sebelum cucuk, kena cakap kat die, biar la die faham ke tak, cakap kena cucuk, jgn nangis sgt ek..

bila ada kakak sakit pun leh senyum2..

Balas Komen ini

suri December 23, 2011 at 2:11 pm

@fiezaradzi, klu mgis sumbat itu botol susu ar heeeee
post terbaru suri ..Gerakkan Permulaan

Balas Komen ini

fiezaradzi December 27, 2011 at 1:47 pm

@suri, malangnya suri, anak ku tak jadi botol susu, die nak yang asli.. macam mana tu? haha

Balas Komen ini

suri December 20, 2011 at 5:45 pm

anak tahun depan 3 tahun dah habis pun suntkan dia..skrg bagi ubat tmbah selera makan heeeee
post terbaru suri ..Apakah Itu Rabies? Part III

Balas Komen ini

fiezaradzi December 20, 2011 at 5:50 pm

@suri, mmg kanak2 susah sikit nak makan kot.. samalah dgn anak pompuan tu.. tapi skg ni, makin ok la.. mau gak makan, byk la tu..

Balas Komen ini

suri December 23, 2011 at 2:11 pm

@fiezaradzi, alah kak ni baru beli vitamin chmps dia suka sup,telor ..huhu..
post terbaru suri ..Gerakkan Permulaan

Balas Komen ini

fiezaradzi December 27, 2011 at 1:53 pm

@suri, champs ek, anak akak suka sgt vitamin c schott emulsion tu, lembik2 cam gummy.. sup mmg die suka, tapi telur lau dia nampak, sure die buang balik..

Balas Komen ini

faizul December 20, 2011 at 7:44 pm

Apakah maksud warna-warna itu?.. kenapa ada 2 jadual pula, jadual lama dah tak sesuai ke?
post terbaru faizul ..Marah bukan penyelesaian

Balas Komen ini

fiezaradzi December 27, 2011 at 1:54 pm

@faizul, warna warni tu maksudnya dos ke berapa, ada doa pertama, de dos kedua dan sebagainya..

yg lama tu kira upgrade jadi yang baru.. de sedikit perubahan la.. tapi lau bayi dulu tak yah ambil lagi.. kebaikan utk bayi baru la..

Balas Komen ini

titan December 20, 2011 at 7:51 pm

emm..tak faham..
post terbaru titan ..Komisen ke 12 dari Innity

Balas Komen ini

hafizmd December 21, 2011 at 8:24 am

@titan, takpe titan…nanti2 fahamlah tuh…hehe
post terbaru hafizmd ..Celoteh Kakak #1 Masuk angin

Balas Komen ini

fiezaradzi December 27, 2011 at 1:55 pm

@hafizmd, betul.. betul betul..

Balas Komen ini

fiezaradzi December 27, 2011 at 1:54 pm

@titan, titan mmg tak faham.. nnti dia faham kot..

Balas Komen ini

hafizmd December 21, 2011 at 8:26 am

Mmg kesian tgk, tp demi kesihatan anak2…relakan saje =)

Kakak mmg pndai pujuk adik…hehe
post terbaru hafizmd ..Celoteh Kakak #1 Masuk angin

Balas Komen ini

fiezaradzi December 27, 2011 at 1:57 pm

@hafizmd, mmg pun, nak2 mak yg kena pgg anak.. mmg sayu.. haha.. nasib baik kakak peneman setia ada..

Balas Komen ini

apaajanews December 21, 2011 at 9:23 am

demi kebaikannya relakan lah
post terbaru apaajanews ..RUMAH INI RUMAH KITA

Balas Komen ini

fiezaradzi December 27, 2011 at 1:59 pm

@apaajanews, mmg pun rela.. cuma tahan rasa hti jer..

Balas Komen ini

chii December 22, 2011 at 1:36 am

kalo dulu..time chii kecik2..lum sampai klinik.chii da nyuruk..xmo masuk kena cucuk..ehehe :p

walaupun sakit..terpaksa juga kan..demi kesihatan utk masa depan :)
post terbaru chii ..Wordless Wednesday #14 – Spider Boy

Balas Komen ini

fiezaradzi December 27, 2011 at 2:00 pm

@chii, bagus chii ingat lagi.. dah tak ingat dah.. yg ingat time sekolah jer.. tapi time tu rileks je kan, sebab kawan2 lain pun rilek jer.. malu la lau takut time tu,. haha

Balas Komen ini

Petua Emak Hot December 22, 2011 at 4:53 pm

first time tengok jadual nie…
terpinga-pinga gak…
post terbaru Petua Emak Hot ..Kenapa anda mencintai.,.,.,. (Soalan Cepu Emas)

Balas Komen ini

suri December 23, 2011 at 2:13 pm

@Petua Emak Hot, haa klu dh kiwn kena belajar sikit2 sllu yg ni pompun jer amik tahu llki kurang skit hee….
post terbaru suri ..Gerakkan Permulaan

Balas Komen ini

fiezaradzi December 27, 2011 at 2:03 pm

@suri, tul suri, selalu mmg pompuan yg lebih hal ni.. tapi skg ni lau tgk kat klinik2 dah ramai ayah2 dtg meneman dan membantu

Balas Komen ini

fiezaradzi December 27, 2011 at 2:03 pm

@Petua Emak Hot, nnti dah biasa tgk, tak de dah terpinga-pinga tu.. hihi

Balas Komen ini

Leave a Comment

CommentLuv badge
 Banner

Previous post:

Next post: