45 Hari Yang Lalu

Posted by

Salam buat semua.sihat harapnya. Hari ni selesai sudah tempoh berpantang bagi bagi seorang ibu yang baru melahirkan anak. 45 hari dilalui dengan berpantang makanan dan lain-lain. Dan sepanjang tempoh tu,macam-macam perkara berlaku. Ada perkara gmbira dan juga sedih. 8 Februari lalu adalah tarikh hari lahir encik suami. tak sempat nak keluarkan entry untuk tu. Bukan tu je, banyak lagi,yelah,asal buka laptop je, si kakak mula nyibuk nak tengok video kereta la, lagu bapaku pulang, macam-macam. Jadi,susah nak update. Disebabkn berpantang, hadiah pun lambat dibeli. dah habis tarikh, baru dpat bagi. Tu pun curi2 keluar.. Haha..

Lagi, suami kepada sepupu saya telah kembali ke rahmatullah. Arwah dilaporkan hilang di laut selepas kontena yg dimsuki terjatuh ke laut disebabkan ribut. Berita pasal ni de keluar sinar harian dan metro. Al-fatihah dan takziah buat keluarga sepupu.

Bila dh habis pantang ni,mulalah nak makan macam2. Tapi bak kata orang,kena sabar sikit. Kalau tak ingatkan kepada baby yn nyusu badan,mmg bedal je, tapi kesian gak, kang kembung plak si kecik yg mmg senang kembung tu.

Okla,lau de masa lagi,insyaallah,berupdate la blog ni.lau tak,faham2 je la. Hhehe..

@fiezaradzi.com – pengalaman sebelum melahirkan boleh baca di sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *