Gambar #sbb2013

Assalamualaikum,

Kembali dengan cerita #sbb2013. Sebelum ini ada update ringkas je pasal sepetang bersama blogger. Ada yang minta gambar nak tengok. Nak bahan bukti di samping nak rasa jugak kot. Oklah, kali ini kita layan gambar depanjang sbb2013, 26 Januari lalu ye.

Gambar Sepetang Bersama Blogger 2013

sbb1 photo sbb_zpsa79aef3e.jpg

Dalam kereta, on the way ke Petaling Jaya. Sibuk nak bergambar

sbb2 photo sbb4_zps28ebbd4c.jpg

Laman muka buku utama

 photo sbb6_zps9f7cbd9b.jpg

Tak sempat nak jumpa kamu

 photo sbb12_zps0ae1a6d8.jpg

Bahan bukti

sbb5 photo sbb8_zps88dbdc13.jpg

Bersama blogger kak nora

 photo sbb9_zps314e37f8.jpg

Inilah tuan punya majlis

 photo sbb10_zpsc41aad65.jpg

Sempat lagi tangkap karl shafek untuk bergambar

sbb8 photo sb11_zpsb2486df2.jpg

Kakak otai dengan anak daranya

sbb3 photo sbb3_zpsd95b8289.jpg

Ada pemenang iPad mini di sini

Seronok sebab dapat bergambar dengan abang otai dan kakak otai ini. Sempat bergambar bersama-sama dengan encik suami sekali. Ada jugak ke yang cari saya? Siapalah saya, bukan macam orang blog glamer ini, dengar kata satu dewan cari dia. Eh, korang dah tahu ke orang blog glamer ini, kacak ke tidak? Cuba teka yang mana gerangannya.. Apa pun, seronok berada bersama, kalau ada lebih masa, mesti lagi seronok kan…

 photo emasbertuah_zpsd7b7c373.jpg

Rezeki tuah di petang itu.. dari egoldhouse.

@fiezaradzi.com – Kembali kerja selepas 3 hari bercuti dan bergembira..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge