Cristiano Ronaldo Dah Jadi Ayah?

Posted by

Berita ini pasti membuatkan ramai gadis-gadis di luar sana yang meminati Cristiano Ronaldo (CR) sedih. Manakan tidak, pemain Real Madrid dan juga Portugal ini dilaporkan sudah menjadi bapa walaupun identiti ‘ibu’ anaknya itu dirahsiakan. CR juga dikatakan menyatakan statusnya itu di lawan web rasmi Facebooknya dan Twitter. Sini

cr

Cr juga dilaporkan terus terbang ke Algarve setelah Portugal disahkan terkeluar dari saingan Piala Dunia. Walau bagaimana pun, identiti ibu kepada anaknya itu dirahsiakan seperti mana yang telah mereka persetujui. CR juga dikatakan membayar sejumlah wang kepada wanita Amerika itu untuk menyembunyikan identitinya. Kakak CR juga mengatakan rambut dan mata bayi itu mirip adiknya CR.

Adakah ini penyebab CR tidak dapat beraksi sebaiknya ketika di Piala Dunia? Adakah CR asyik teringatkan anaknya yang baru lahir 17  Jun sehinggakan hanya menyumbangkan 1 gol buat Portugal? Huhuu… Jadi bagi mereka yang minat dengan CR ni bersabarlah. hehee.. Adakah anak CR bakal mengikut jejak langkahnya suatu hari nanti? Tunggu je la ye..

@fiezaradzi.com – Teringin tul nak tengok muka anak die tu, comel sangat ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *