Raya Haji dan Oktober

Posted by

Assalamualaikum,

Raya Haji dan bulan Oktober sudah berlalu. Bermakna, berlalu sudah cuti disebabkan pembedahan appendiks. Ya, dan sekarang tengah asyik menghadap laptop kesayangan yang sebulan lebih tidak bersua mata. Rindu bangat rasanya (ni gara-gara asyik tengok cerita indonesia masa bercuti).

Walaupun sepanjang bulan Oktober blog ini senyap dengan entry tak seberapa dan kunjungan ke blog kawan-kawan pun macam siput, tapi masih ada yang sudi menjengah. Terima kasih buat semua. Tanpa anda, agaknya alexa makin-makin menjadi naiknya (walau pun sekarang sudah naik mencanak). Apa pun, terima kasih buat semua..

"terbaik oktober"

Raya Haji dengan korbannya, sehingga jenuh makan daging. Itupun masih tak muak-muak. Bersyukur kita masih punya rezeki untuk dimakan. Kang dibuat tak de sumber protein tu, ada yang rindu lagi. Jemaah haji juga ada yang sudah tiba dengan selamatnya di Malaysia. Entah bila rezeki kita untuk ke sana. Impian.. impian..

Selamat menempuh hari mendatang, minggu depan ada cuti lagi. Awal Muharram pula menjengah. Sebelum tu Pesta Cahaya akan datang dahulu, dan pasti sebelah rumah kami pasti dilimpahi cahaya pelita.

@fiezaradzicom – Masih ada yang beri sokongan untuk terus maju ke hadapan

Boleh klik kalau berminat untuk baca:

  1. Cuti dan Appendiks
  2. Hikmah Dalam Ujian
  3. Terima Kasih Daun Keladi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *